Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Adriana Jakubíková 3. 4. 2023
S profesionálnym aj ľudským prístupom p. Tesařovej som bola maximálne spokojná. Zabezpečila perfektný servis. Ďakujem
Róbert Jakubík 3. 4. 2023
Som velmi spokojny s prístupom a konaním p. Tesařove. Bola ústretova , jednala profesionálne, poskytla právny servis , zabezpečila všetky potrebne dokumenty k podpisu . Proste tak by mal vypadať človek , ktorý sa živí v tomto segmente. Veľmi pekne chcem aj touto cestou poďakovať p. Tesařovej za 100% servis. Jakubík
Jindřich Caesar 14. 3. 2023
Děkujeme paní Tesařové za pomoc s pronájmem dalšího bytu a těšíme se na spolupráci s RK Bravis, která nás ještě čeká.
Miroslav Vaněk 26. 2. 2023
S prací paní Tesařové jsem byl velmi spokojen. Je vstřícná, ochotná a profesionální. V případě potřeby se na ni opět rád obrátím.
Jindřich Caesar 3. 2. 2023
S paní Tesařovou spolupracujeme již léta. Chtěli bychom moc poděkovat paní Tesařové, že nám vždy najde dobrého nájemníka. Na prohlídkách bytu je vždy profesionální, milá, ochotná a trpělivá. Veškeré dokumenty k podpisu má vždy perfektně připravené. Přejeme ji hodně zdraví a mnoho dalších pracovních úspěchů. Caesarovi
Eva Kupsová 29. 1. 2023
Opět skvělá spolupráce. Žádné zbytečné telefonáty, přesná definice, co je nutné zajistit, co je potřeba mít připraveného. Velmi si vážím spolupráce.
Martin Krivanek 28. 1. 2023
Pani Tesarova je nejlepsi. Je profesional, vstricna, trpeliva. Nebyli jsme vzorni klienti. Vse nam trvalo. Bylo nam cti s ni spolupracovat. Uvedomujeme si jake stesti ji bylo potkat. Uctive dekujeme.
Věra Křenková 8. 12. 2022
Přístup paní Ivy Tesařové hodnotím jako velmi profesionální, umí poradit, přizpůsobit se časovým možnostem, má přehled v oblasti nemovitostí. Vše zařídila, o nic jsem se nemusela starat. Vřele všem doporučuji a za její práci děkuji.
Jaroslav Denk 24. 11. 2022
Dobrý den,chtěl bych poděkovat paní Tesařové za profesionální a i lidský přístup ke klientům.Spolupracujeme spolu již několit let.Její práce si velmi vážím a můžu jenom všem doporučit.S pozdravem Denk Jaroslav
Kamila Jašková 23. 11. 2022
S paní Tesařovou spolupracuji již 15 let a jsem velmi spokojena. Líbí se mi její profesionální přístup a snaha pomoci. Velice sympatická a ochotná paní, u které je radost spolupracovat. Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit.
Přidat referenci